Agilistic / Softskill Training voor Scrum Masters en Agile Coaches

Softskill training voor Scrum Masters, Coaches en Teams

Wij helpen je om effectiever te communiceren met en in Scrum Teams.
Hoe doen we dit? Probeer Agilistic uit

Hoe helpen we jouw team?

Als Scrum Master of Agile Coach heb je baat bij goede communicatievaardigheden. Je bent immers een dienend leider. Maar wat betekent dat? Hoe motiveer je een team? Hoe geef je richting zonder te sturen? Hoe geef je feedback? Waar heeft een team behoefte aan, op basis van de ontwikkelingsfase (o.a. Tuckman) waar ze in zitten? En hoe ga je om met verschillende communicatiestijlen? Wij bieden verschillende workshops, trainingen en trajecten aan waardoor je beter in je rol als Scrum Master of Agile Coach groeit.

Agile Coaching


Voor gevorderde teams, Scrum Masters of Product Owners die voelen dat er meer uit te halen is. We onderzoeken met je waar het beter kan, en je om dit zelf te lossen.
Duur:

In overleg, bijv 8 uur per week

Op uurbasis

25% korting voor kleinschalige of non-profit organisaties (<50 medewerkers)

Softskill Training


We trainen Scrum Masters en Agile Coaches in softskills die essentieel zijn bij het coachen; vragen stellen, houding geven, omgaan met weerstand, communicatiestijlen & teamontwikkeling
Duur:

1 dag (max 8 deelnemers)

€1.450,-

25% korting voor kleinschalige of non-profit organisaties (<50 medewerkers)

Softskills voor teams


We helpen Scrum Teams om beter te communiceren; Hoe geef je feedback? Hoe ga je om met communicatiestijlen? Hoe stimuleer je een opbouwend kritische houding?
Duur:

1 dag (max 8 deelnemers)

Prijs op aanvraag

25% korting voor kleinschalige of non-profit organisaties (<50 medewerkers)

Christiaan Verwijs

Wie is Agilistic?


Ik ben Christiaan Verwijs, en vind het gaaf om teams te helpen om geweldig te worden. Met 15+ jaar ervaring als (senior) full-stack developer, Scrum Master (PSM) en Agile Coach, en een achtergrond in informatica en organisatiepsychologie, combineer ik een technische met een mens-gerichte blik. Ideaal voor Scrum!

Bekijk mij op LinkedIn!

Wat zeggen teams?

Een greep uit onze referenties. Wat zeggen echte teams over Agilistic?

Excellente Scrum Master, die bruggen weet te bouwen tussen ICT en andere sectoren. Bijvoorbeeld met onze wereld van trainers en adviseurs. Workshops van Christiaan zijn inspirerend, leerzaam, vermakelijk en zeer to the point! Je krijgt letterlijk bouwstenen aangeleverd waar je verder mee kunt in je werk.

Maaike van der Velden, Trainer bij Ampect Consultants

Toen ik op zoek was naar een docent Scrum, was het contact met Christiaan snel gelegd. Hij verzorgde twee masterclasses voor een groot en divers publiek; onze consultants op zowel Legal, finance als proces en onze salesmensen. De reacties waren lovend; helder verhaal, leuke aanpak, erg leerzaam. Vooral de pro-actieve en pragmatische insteek werd erg gewaardeerd!

Ingrid Baens-Ruhl, Manager HR bij Eiffel

Agilistic eens proberen?

Wil je Agilistic vrijblijvend meemaken? Probeer onze "Pay what it's Worth"-sessies:

Je bepaalt na afloop wat de sessie waard was; bijv. een beperkt bedrag, een fles wijn of een boekenbon. We vragen je wel om tenminste onze reiskosten te betalen. We kunnen aanvragen afwijzen op basis van beschikbaarheid of andere redenen.