Agilistic / Teambuilding voor Scrum Teams

Teambuilding voor Scrum Teams

Wij helpen Scrum Teams om geweldig te worden.
Hoe doen we dit? Probeer Agilistic uit

Hoe helpen we jouw team?

Soms heb je als Scrum Team een zetje nodig, of zit het even tegen. Een goed Scrum Team is bovenal een goed Team. Daarom helpen wij Scrum Teams om zich te ontwikkelen tot geweldige teams. Vanuit een duidelijke visie op het ideale team, stellen we een sociaal contract op, trainen we belangrijke communicatievaardigheden en hebben we ook veel lol.

Scrum Kickstart


Al bekend met Scrum? We kickstarten je nieuwe of lopende project met Scrum. We stellen de backlog op, prioriteren deze, stellen een teamcontract op en starten de eerste sprint.
Duur:

1.5 dagen (max 8 deelnemers)

Prijs op aanvraag

25% korting voor kleinschalige organisaties (<50 medewerkers)

Sprint Begeleiding


We helpen je team of organisatie door de eerste set sprints. Omdat goed voorbeeld doet volgen, laten we jullie zien hoe je effectief met Scrum werkt. Daarna kunnen jullie zelf verder.
Duur:

1 dag / sprint (max 8 deelnemers)

Prijs op aanvraag

25% korting voor kleinschalige of non-profit organisaties (<50 medewerkers)

Softskills voor teams


We helpen Scrum Teams om beter te communiceren; Hoe geef je feedback? Hoe ga je om met communicatiestijlen? Hoe stimuleer je een opbouwend kritische houding?
Duur:

1 dag (max 8 deelnemers)

Prijs op aanvraag

25% korting voor kleinschalige of non-profit organisaties (<50 medewerkers)

Teambuilding


Speciaal voor teams waar het niet lekker loopt. We maken zaken bespreekbaar, ontwikkelen met je team een teamvisie, werken dat uit in een sociaal contract en leggen daarmee een basis voor goede samenwerking.
Duur:

1 dag (max 8 deelnemers)

Prijs op aanvraag

25% korting voor kleinschalige of non-profit organisaties (<50 medewerkers)

Christiaan Verwijs

Wie is Agilistic?


Ik ben Christiaan Verwijs, en vind het gaaf om teams te helpen om geweldig te worden. Met 15+ jaar ervaring als (senior) full-stack developer, Scrum Master (PSM) en Agile Coach, en een achtergrond in informatica en organisatiepsychologie, combineer ik een technische met een mens-gerichte blik. Ideaal voor Scrum!

Bekijk mij op LinkedIn!

Wat zeggen teams?

Een greep uit onze referenties. Wat zeggen echte teams over Agilistic?

Wanneer je als team snel groeit in aantallen en werkzaamheden is structuur en de juiste workflow een must. Het implementeren van deze zaken doe je niet even binnen een dag maar dankzij de professionele en speelse trainingen van Christiaan konden we dit wel binnen zeer korte tijd. Christiaan werkt gestructureerd, overzichtelijk en geeft je een schop onder je kont wanneer dit toch echt nodig is. Binnen twee maanden tijd is het ons gelukt om succesvol Scrum te implementeren en een alles dekkende code manifest samen te stellen. Eigenlijk zou elk bedrijf een 'Christiaan Verwijs' aan boord moeten hebben.

Barry Meijer, Scrum Master bij Kaarten Carrousel

De sessies met Christiaan hebben ons team geholpen te groeien op verschillende gebieden. Of het nu gaat om het geven van code-reviews, risico-herkenning of het op de juiste manier hanteren van de scrum-methodiek; ieder essentieel onderwerp binnen software-ontwikkeling komt aan bod. (...) Door zijn pragmatische aanpak is er ruimte om nieuwe behoeftes vanuit het team als onderwerpen voor toekomstige sessies in te schieten of om te wisselen. Hoewel Christiaan de sessies zelf leidt, geeft hij teamleden de mogelijkheid en ruimte om met elkaar de discussie aan te gaan, waarbij niemand wordt overgeslagen. (...) De TechTalk sessies van Christiaan zijn een aanrader voor ieder ontwikkel-team dat wil groeien in het ontwikkelproces, code-kwaliteit en risicomanagement.

Gino van Middendorp, Developer bij Studio Fonkel

Als ik Christiaan moet beschrijven dan denk ik in eerste instantie aan zijn enthousiaste werkwijze, dit werkt aanstekelijk. Hij motiveert je om de schouders eronder te zetten en iets moois neer te zetten. Hij helpt je op een creatieve manier situaties aan te pakken. En door zijn no-nonsens aanpak krijgt hij vrijwel iedereen mee (ook de zeer kritische). Ik kijk terug op een zeer prettige samenwerking en hoop, als Scrum Master, net zo bevlogen te worden als hij. Ik kan hem dus van harte aanbevelen!

Klaske Zonderland, Scrum Master bij Van Meijel Automatisering

Christiaan heeft ons de afgelopen 1,5 jaar regelmatig geholpen bij onze switch naar 'werken met scrum'. Ik kan niet anders zeggen dat Christiaan een oprecht geïnteresseerd persoon is, inhoudelijk sterk is, kan vertellen uit de praktijk en dit goed kan overbrengen op onze mensen. Zo nu en dan doen wij nog wel eens een beroep op zijn kennis en ervaring wanneer wij bijvoorbeeld nieuwe klanten willen laten kennismaken met het werken op basis van de scrum methodiek. Ook zij ervaren deze training als leerzaam en leuk.

Remko van Zuiderwijk, Manager Operations bij Liones

Excellente Scrum Master, die bruggen weet te bouwen tussen ICT en andere sectoren. Bijvoorbeeld met onze wereld van trainers en adviseurs. Workshops van Christiaan zijn inspirerend, leerzaam, vermakelijk en zeer to the point! Je krijgt letterlijk bouwstenen aangeleverd waar je verder mee kunt in je werk.

Maaike van der Velden, Trainer bij Ampect Consultants

Toen ik op zoek was naar een docent Scrum, was het contact met Christiaan snel gelegd. Hij verzorgde twee masterclasses voor een groot en divers publiek; onze consultants op zowel Legal, finance als proces en onze salesmensen. De reacties waren lovend; helder verhaal, leuke aanpak, erg leerzaam. Vooral de pro-actieve en pragmatische insteek werd erg gewaardeerd!

Ingrid Baens-Ruhl, Manager HR bij Eiffel

Agilistic eens proberen?

Wil je Agilistic vrijblijvend meemaken? Probeer onze "Pay what it's Worth"-sessies:

Je bepaalt na afloop wat de sessie waard was; bijv. een beperkt bedrag, een fles wijn of een boekenbon. We vragen je wel om tenminste onze reiskosten te betalen. We kunnen aanvragen afwijzen op basis van beschikbaarheid of andere redenen.