Agilistic / Scrum voor Startups

De slimste aanpak voor jullie gave idee

Is jouw (Lean) Startup of team een mooi product of platform aan het ontwikkelen? Wij helpen je om dat slim aan te pakken met Scrum, en andere technieken en methoden uit Agile software development.
Hoe doen we dit? Probeer Agilistic uit

Hoe helpen we jouw team?

Als Lean Startup willen jullie natuurlijk zo snel mogelijk testen of jullie idee werkt. Is er markt voor? Welk verdienmodel werkt? Hoe wordt je een exponentiele organisatie? Hoe eerder, en hoe vaker, jullie dit doen, hoe sneller je bij kunt sturen ('fail fast'). Dat betekent minder risico, minder slapeloze nachten, meer focus en minder stress. Wij helpen bij het vertalen van de productvisie naar een 'Minimum Viable Product' (MVP), en leggen met jullie een simpel proces (Scrum) neer om wekelijks nieuwe versies te lanceren en feedback te verzamelen.

Scrum Training


Maak met je team (development, marketing, support, enz.) in één dag kennis met Scrum. Met een snufje theorie en veel praktijkvoorbeelden vertalen we Scrum naar jullie praktijk.
Duur:

1 dag (max 8 deelnemers)

Prijs op aanvraag

25% korting voor kleinschalige organisaties (<50 medewerkers)

Scrum Kickstart


Al bekend met Scrum? We kickstarten je nieuwe of lopende project met Scrum. We stellen de backlog op, prioriteren deze, stellen een teamcontract op en starten de eerste sprint.
Duur:

1.5 dagen (max 8 deelnemers)

Prijs op aanvraag

25% korting voor kleinschalige organisaties (<50 medewerkers)

Continuous Delivery


Continuous Delivery helpt bij productontwikkeling, door nieuwe functionaliteiten automatisch uit te rollen. Wij zetten je team op het juiste pad met een actieve workshop.
Duur:

4 uur (max 8 deelnemers)

€ 650,-

25% korting voor kleinschalige organisaties (<50 medewerkers)

Workshops


Op zoek naar verdieping? We bieden meer dan 15 verschillende workshops, o.a. over de Definition of Done, Lean Startup & Analytics, Agile Sales, Agile Metrics, automatisch testen, Kanban of Continuous Delivery.
Duur:

2 uur / workshop (max 12 deelnemers)

€ 450,-

25% korting voor kleinschalige of non-profit organisaties (<50 medewerkers)

Christiaan Verwijs

Wie is Agilistic?


Ik ben Christiaan Verwijs, en vind het gaaf om teams te helpen om geweldig te worden. Met 15+ jaar ervaring als (senior) full-stack developer, Scrum Master (PSM) en Agile Coach, en een achtergrond in informatica en organisatiepsychologie, combineer ik een technische met een mens-gerichte blik. Ideaal voor Scrum!

Bekijk mij op LinkedIn!

Wat zeggen teams?

Een greep uit onze referenties. Wat zeggen echte teams over Agilistic?

Wanneer je als team snel groeit in aantallen en werkzaamheden is structuur en de juiste workflow een must. Het implementeren van deze zaken doe je niet even binnen een dag maar dankzij de professionele en speelse trainingen van Christiaan konden we dit wel binnen zeer korte tijd. Christiaan werkt gestructureerd, overzichtelijk en geeft je een schop onder je kont wanneer dit toch echt nodig is. Binnen twee maanden tijd is het ons gelukt om succesvol Scrum te implementeren en een alles dekkende code manifest samen te stellen. Eigenlijk zou elk bedrijf een 'Christiaan Verwijs' aan boord moeten hebben.

Barry Meijer, Scrum Master bij Kaarten Carrousel

De sessies met Christiaan hebben ons team geholpen te groeien op verschillende gebieden. Of het nu gaat om het geven van code-reviews, risico-herkenning of het op de juiste manier hanteren van de scrum-methodiek; ieder essentieel onderwerp binnen software-ontwikkeling komt aan bod. (...) Door zijn pragmatische aanpak is er ruimte om nieuwe behoeftes vanuit het team als onderwerpen voor toekomstige sessies in te schieten of om te wisselen. Hoewel Christiaan de sessies zelf leidt, geeft hij teamleden de mogelijkheid en ruimte om met elkaar de discussie aan te gaan, waarbij niemand wordt overgeslagen. (...) De TechTalk sessies van Christiaan zijn een aanrader voor ieder ontwikkel-team dat wil groeien in het ontwikkelproces, code-kwaliteit en risicomanagement.

Gino van Middendorp, Developer bij Studio Fonkel

Christiaan heeft ons de afgelopen 1,5 jaar regelmatig geholpen bij onze switch naar 'werken met scrum'. Ik kan niet anders zeggen dat Christiaan een oprecht geïnteresseerd persoon is, inhoudelijk sterk is, kan vertellen uit de praktijk en dit goed kan overbrengen op onze mensen. Zo nu en dan doen wij nog wel eens een beroep op zijn kennis en ervaring wanneer wij bijvoorbeeld nieuwe klanten willen laten kennismaken met het werken op basis van de scrum methodiek. Ook zij ervaren deze training als leerzaam en leuk.

Remko van Zuiderwijk, Manager Operations bij Liones

Ik raad je van harte aan Christiaan in te huren voor een workshop Scrummen. Het heeft ons veel inzicht gegeven in onze werkwijze en de plekken waar het beter kan. Onze hele organisatie heeft in korte tijd er veel van geleerd. Het is duidelijk dat Christiaan veel ervaring heeft, zowel als Scrum Master, maar ook in het geven van workshops.

Frans van der Meer, Developer en Eigenaar van VDMI/

Agilistic eens proberen?

Wil je Agilistic vrijblijvend meemaken? Probeer onze "Pay what it's Worth"-sessies:

Je bepaalt na afloop wat de sessie waard was; bijv. een beperkt bedrag, een fles wijn of een boekenbon. We vragen je wel om tenminste onze reiskosten te betalen. We kunnen aanvragen afwijzen op basis van beschikbaarheid of andere redenen.