Agilistic / Agilistic Software Development

Agile Software Development

Speel sneller in op nieuwe inzichten en veranderingen in de markt door vaker nieuwe versies te leveren. Dit vraagt veel van teams en jullie organisatie. Wij helpen jullie graag op weg!
Zo doen we dat Laat je inspireren

Hoe helpen we jouw team?

Met Agile Software Development wordt je klant onderdeel van het ontwikkelproces, ga je als team werken en ligt de focus op het continue lanceren van nieuwe versies. Het is een paraplu voor een verschillende methodes en technieken. Van Scrum tot Kanban. Van Continuous Delivery tot automatisch testen. Van Software Craftmanship tot DevOps. Wij maken je team of organisatie graag wegwijs in Agile Software Development.

Scrum Training


Maak met je team in één dag kennis met Scrum. Met een snufje theorie en veel praktijkvoorbeelden vertalen we Scrum naar jullie praktijk.
Duur:

1 dag (max 12 deelnemers)

Op locatie bij de klant. Door 1 of 2 trainers.

Continuous Delivery


Continuous Delivery helpt bij productontwikkeling, door nieuwe functionaliteiten automatisch uit te rollen. Wij zetten je team op het juiste pad met een actieve workshop.
Duur:

4 uur (max 12 deelnemers)

€ 1.250,-

Op locatie bij de klant.

Agile Testing


Leer met je Scrum Team binnen hoe 'testen' past binnen Scrum. Welke vormen zijn er? Hoe doe je dit? Aansluitend werken we meteen een verbeterplan uit om direct mee te starten.
Duur:

4 uur (max 12 deelnemers)

€ 1.250,-

Christiaan Verwijs

Wie is Agilistic?


Ik ben Christiaan Verwijs, en vind het gaaf om teams te helpen om geweldig te worden. Met 15+ jaar ervaring als (senior) full-stack developer, Scrum Master (PSM-II/PSD-I/PSPO-I), facilitator en Agile Coach, en een achtergrond in informatica en organisatiepsychologie, combineer ik een technische met een mens-gerichte blik. Ideaal voor Scrum!

Bekijk mij op LinkedIn!

Wat zeggen teams?

Een greep uit onze referenties. Wat zeggen echte teams over Agilistic?

Wanneer je als team snel groeit in aantallen en werkzaamheden is structuur en de juiste workflow een must. Het implementeren van deze zaken doe je niet even binnen een dag maar dankzij de professionele en speelse trainingen van Christiaan konden we dit wel binnen zeer korte tijd. Christiaan werkt gestructureerd, overzichtelijk en geeft je een schop onder je kont wanneer dit toch echt nodig is. Binnen twee maanden tijd is het ons gelukt om succesvol Scrum te implementeren en een alles dekkende code manifest samen te stellen. Eigenlijk zou elk bedrijf een 'Christiaan Verwijs' aan boord moeten hebben.

Barry Meijer, Scrum Master bij Kaarten Carrousel

De sessies met Christiaan hebben ons team geholpen te groeien op verschillende gebieden. Of het nu gaat om het geven van code-reviews, risico-herkenning of het op de juiste manier hanteren van de scrum-methodiek; ieder essentieel onderwerp binnen software-ontwikkeling komt aan bod. (...) Door zijn pragmatische aanpak is er ruimte om nieuwe behoeftes vanuit het team als onderwerpen voor toekomstige sessies in te schieten of om te wisselen. Hoewel Christiaan de sessies zelf leidt, geeft hij teamleden de mogelijkheid en ruimte om met elkaar de discussie aan te gaan, waarbij niemand wordt overgeslagen. (...) De TechTalk sessies van Christiaan zijn een aanrader voor ieder ontwikkel-team dat wil groeien in het ontwikkelproces, code-kwaliteit en risicomanagement.

Gino van Middendorp, Developer bij Studio Fonkel

Als ik Christiaan moet beschrijven dan denk ik in eerste instantie aan zijn enthousiaste werkwijze, dit werkt aanstekelijk. Hij motiveert je om de schouders eronder te zetten en iets moois neer te zetten. Hij helpt je op een creatieve manier situaties aan te pakken. En door zijn no-nonsens aanpak krijgt hij vrijwel iedereen mee (ook de zeer kritische). Ik kijk terug op een zeer prettige samenwerking en hoop, als Scrum Master, net zo bevlogen te worden als hij. Ik kan hem dus van harte aanbevelen!

Klaske Zonderland, Scrum Master bij Van Meijel Automatisering

Christiaan heeft ons de afgelopen 1,5 jaar regelmatig geholpen bij onze switch naar 'werken met scrum'. Ik kan niet anders zeggen dat Christiaan een oprecht geïnteresseerd persoon is, inhoudelijk sterk is, kan vertellen uit de praktijk en dit goed kan overbrengen op onze mensen. Zo nu en dan doen wij nog wel eens een beroep op zijn kennis en ervaring wanneer wij bijvoorbeeld nieuwe klanten willen laten kennismaken met het werken op basis van de scrum methodiek. Ook zij ervaren deze training als leerzaam en leuk.

Remko van Zuiderwijk, Manager Operations bij Liones

Ik raad je van harte aan Christiaan in te huren voor een workshop Scrummen. Het heeft ons veel inzicht gegeven in onze werkwijze en de plekken waar het beter kan. Onze hele organisatie heeft in korte tijd er veel van geleerd. Het is duidelijk dat Christiaan veel ervaring heeft, zowel als Scrum Master, maar ook in het geven van workshops.

Frans van der Meer, Developer en Eigenaar van VDMI/

Laat je inspireren, elke maand

Ook een maandelijkse dosis Scrum-Inspiratie in je mailbox? Meld je aan en ontvang maandelijks leestips, videos, nuttige blogs en tips voor je volgende Retrospective. Kost je niks, maar super nuttig!